11.12.2019 г., 10:32 ч.

Критичен ноември... 

  Поезия » Философска, Друга
464 2 3


В проглеждащи пясъци криеш
Уловеното днешно признание
С безразборни устни отпиваш
Протести в нехайни послания...


Заспиват необменени в тъмно
С внезапна нередност на дъното
Примерни, а приемани трудно
С поклони пред олтари огънати...


Безпощаден първо за себе си
Не намирам заслон за почиване
В ноември постилам цените си
В рекламни огньове приспивани...

© Пламен Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??