7 апр. 2009 г., 22:46

Кръгово движение 

  Поэзия » Другая
567 0 2

Кръгът порочен в кръстопът,
затвор за бъдещите планове,
килия, пълна със мечти,
надеждата със смъртно наказание,
а времето, с високата цена,
цената на барел очакване...
Не става дума тук за любовта,
а за живота, иска чакане.

© Рот Блак Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??