7.04.2009 г., 22:46 ч.

Кръгово движение 

  Поезия » Друга
509 0 2

Кръгът порочен в кръстопът,
затвор за бъдещите планове,
килия, пълна със мечти,
надеждата със смъртно наказание,
а времето, с високата цена,
цената на барел очакване...
Не става дума тук за любовта,
а за живота, иска чакане.

© Рот Блак Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??