23 сент. 2011 г., 12:27

Кръстопътна надежда 

  Поэзия
643 1 5

Пътят ми. Кръстът. Надеждата.
Септемврийският зной. Самотата.
Събрано във шепа очакване - прежда -
за студеното шал и приятел.

© Иванка Гичева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??