съчиних те от най-красивата тъга
шептя те
изрича ли някой името ти като мен
Хубаво е да си наблизо...
* * *
приший моя смях
в малкото си джобче където
слагаш очилата си
чуй
само капка е самотата...
Другото съм аз...
* * *
очите ти са водни кръгове
след хвърлен камък...
Когато ме гледаш...
* * *
усмивка
скътана в ъглите стъпва на времето
с намигване към нищото -
с ритуален скепсис...
Виновно ли е виното че някой се напива...
© Дима Все права защищены
в малкото си джобче където
слагаш очилата си"
Поздравления! И наздраве!