25 апр. 2009 г., 21:40

Кубинки 

  Поэзия » Юмористическая
1094 0 3

 

 ода за тинейджърската мода
  КУБИНКИ

 

О, миризливи кубинки,

купени за жълти стотинки!

Модерни, деликатни

и ужасно ароматни.

Не оставяте никой бос

и завладявате всеки нос.

Сваляйте, хора, ботуша!

Не ви ли дойде до гуша

по чорапите ви да няма суша!?

На краката глътка въздух дайте,

запарването повече не трайте.

Купете кубинки!

Носете ги дълги годинки!

Хем икономично, хем практично,

пък и изглеждат много артистично:

по-изчанчени от всеки шарен кец,

взимат акъла на всеки моден спец.

С кубинки бързо се пълнят бутиците,

пред тях бледнеят и на Евгени Минчев чепиците!

 

 

                                                                          автор: АнДжи, забърква всякакви манджи

© Ангелина Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??