16 авг. 2009 г., 15:30

Куфари 

  Поэзия
620 0 4

празни куфари

малко по пълни

от бири

децата

служат за

вентилатори

чудесна гимнастика

за вятъра

когато пораснат

носят

повече багаж

официална венчавка

на плажа

с капачка

от бира

след петата

пясъкът

идва малко

в повече

после

в различна

последователност

еуфория

изтрезняване

самоубийство насън

по после

не се знае

най много

липса на вентилация

в сака

от женския пазар

и така

има няма

няколко морета

там бирата

свършва бързо

а мъжете

са твърде далеч

от това положение

куфарите

постепенно

се позапълват

със снимки

а децата

изведнъж

пораснали

си остават

малко по празни

от кръгове

© Мария Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??