30 авг. 2013 г., 23:06

Кухненска басня 

  Поэзия » Юмористическая
484 0 5

КУХНЕНСКА БАСНЯ

 

Три тенджери, порядъчно закръглени,

си търсели капаци, ама ръбести.

Във сайт за запознанства се представили,

малко отнели, нещичко прибавили.

 

Не минал даже половин час,

на въдицата клъвнал един тас.

Тасът бил се снимал във анфас,

строен да изглежда като саз.

 

Застъргали се с телените четки,

трите тенджери, чаровни братовчедки.

Най-лъскавата пратили в захлас,

на среща със прихванатия тас.

 

По сила на самото естество,

макар и под едно дърво,

не харесал тенджерата, тасът,

понеже в нея си съзрял анфасът.

© Лордли Милордов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??