1 авг. 2008 г., 08:49

Кукла на конци 

  Поэзия » Эротическая
1452 0 15

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

 

Казваш ми: „Продължавай, имаш още една минутка,

професията ти - елитна проститутка.

Обличаш се и тръгваш за поредна гонка,

с гордост се наричаш „компаньонка"...

 

 

 

Навиваш злобно стотачките на ролка,

о, да, професионалистка си до болка...

Странно... вместо сега да бъдеш успяла манекенка,

всеки втори знае тайната ти бенка...

 

 

 

Днес не пестиш, пари усилено пилееш,

изчукана си- трябваше да го полееш...

Но днес за кой ли път е тази случка,

в телефона ми си просто „Кучка".

 

 

 

Коса отмяташ, нахално вдигаш гарда,

а започна работа на булеварда...

Сега вече ходиш с охрана по адреси -

да живеят човешките прогреси...

 

 

 

Приемаш подаръци само във „зелено",

злато, вила, BMW червено...

Като дете отглеждаш банковата сметка,

мъчно ми е за теб - ти си жалка гледка...

 

 

 

А ти си горда, че трупаш бързо капитал,

не помниш вече кой те е е... видял...

На „принципите" си оставаш вярна,

доволна си от таз' икономика пазарна...

 

 

 

Не те виня - времената станаха тежки,

изгубиха се някъде ценности човешки.

В себе си, за пари, всичко на секундата ще пъхнеш,

на курорт лятото да може да отдъхнеш...

 

 

 

За да си вместиш задника в луксозен баварец,

си готова да го лигавиш  на вкиснал се старец.

Тракаш нахално с новите токчета,

след като си обслужила няколко блокчета..

 

 

 

Няма нужда да лягаш зарад' бръчки под ножа,

от изхвърлена сперма имаш бебешка кожа.

Водиш списък за да се сещаш какви си ги вършила,

но гледаш- химикалката свършила.

 

 

 

Поглеждаш се в огледалото и забелязваш само

грима и броката,

но там се крие една  сбръчкана старица, саката.

Сама си сред пари и позор,

ала ти си смяташ суми от швейцарски трезор.

 

 

 

 

Съществуваш, но не долавяш пулс,

не си изпитвала нивга първичния любовен импулс.

Отлита младостта и едва тогава закопняваш за ласка,

но грозна тлееща плът се показва под фалшивата маска...

 

 

 

 

Цъфти розата в ярки червени цветове,

цъфти, познала и живяла в различни светове.

Цъфти красива, ала няма аромат,

самотно празно тяло се крие под скъпия халат...

© Чингапук Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??