21 февр. 2010 г., 20:20

Кукли и кукловод 

  Поэзия » Гражданская
606 0 12

Спор няма – извор на таланти

е кукленият политтеатър.

Играят „про”, играят „анти” -

според обдухващия вятър.

 

В зависимост демек от тези,

които днеска са на власт.

Замези куклата, замези,

па се покрие с пълна паст.

 

Къде и докога, не питай!

Че друга вече е на мода.

Различна уж, ала конците

един им дърпа – октопода!

 

 

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??