Спор няма – извор на таланти
е кукленият политтеатър.
Играят „про”, играят „анти” -
според обдухващия вятър.
В зависимост демек от тези,
които днеска са на власт.
Замези куклата, замези,
па се покрие с пълна паст.
Къде и докога, не питай!
Че друга вече е на мода.
Различна уж, ала конците
един им дърпа – октопода!
© Борко Бърборко All rights reserved.