15 сент. 2007 г., 11:16

Куплети 

  Поэзия
614 0 7
     Парфюм

Правя стихове като парфюм-
сладка нота, горчива нота,
капка смях,две сълзи,щипка ум-
ароматни неща от живота.

     Книга

Чувстваш.Мислиш.Години така.
Пишеш.Късаш.Все нещо не стига.
После спираш и махваш с ръка
и затваряш живота си в книга.

    Капитал

Богато не съм живяла.
В папките трупах стихове.
Чувствата са ми капитала.
Стихове са ми лихвите.

     Антена

Така божествено-несъвършена,
самотна,тъжна,дива,неразглезена,
стърча сред другите,като антена,
настроена за да лови поезия.

    Спасение

Обичам да създавам красота
и част от себе си да вграждам в нея.
Навярно няма да спася света,
но себе си поне дано успея.

© Валентина Шейтанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??