27 авг. 2008 г., 12:52

Къде? Защо? Кога и как? 

  Поэзия » Юмористическая
1363 0 24

Къде? Защо? Кога и как? -
попита ме жената.
Зад ъгъла на блока, прав
и после на тревата.


Във асансьора после аз,
понечих да потретя,
но върлия ми, луд нагон,
го секнаха хлапета.


В колата се качихме. Газ
към близката горичка,
в спокойствие и тишина
да хвана чужда птичка.


То писано бе. Не върви.
Излезнаха гъбари.
Пресякоха лова ми. Край.
„ Върви, че я оправяй.”


Къде? Защо? Кога и как? –
попита ме жената.
Дома. Със тебе на креват.
С ракийка и салатка.

© Христо Костов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??