20 апр. 2021 г., 08:22

Където и да ида ти си с мен... 

  Поэзия » Любовная
556 3 4

Където и да ида ти си с мен.

Дори далеч не чувствам самота.

 

В сърцето ми гориш и нощ, и ден.

Където и да ида ти си с мен.

 

От тебе огънят възпламенен

пламти по- силно, мила, във гръдта.

 

Където и да ида ти си с мен.

Дори далеч не чувствам самота.

 

И в бездната не ще съм аз сломен.

Където и да ида ти си с мен.

 

Духът ми, с нежността ти закален,

усилва в мисълта ми любовта.

 

Където и да ида ти си с мен.

Дори далеч не чувствам самота.

 

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??