Близостта ти ме привлече
и към тебе полетях -
с дъха си ме съблече
и в душата ти влетях.
Ти почувства топлината
и сърцето ти замря -
в изгрева на чистотата
обща радост загоря.
В милувката невинна
истина една остана -
даже и да бе наивна,
въпросителна една застана...
С полъха на пеперуди,
топлота се породи:
"Чакай, че ще станем луди!" -
каза шеговито ти.
Кълн на всепроникващо доверие
ни обхвана в този миг,
който го приехме за преддверие
на стаения съвместен вик.
© Валери Рибаров Все права защищены
Поздрав!