25 окт. 2013 г., 16:21

Към бъдното 

  Поэзия » Другая
347 0 3

От кожата си ще изляза...

От чакане ще се взривя.

Една целувка ме беляза

и аз по облаци вървя.

 

Небето синьо ме целува.

В очите слънцето лежи.

Сърцето в пазвите лудува.

Птицата над мен кръжи.

 

А тази птица е надежда,

която скрита е била.

При облаците ме нарежда

и дава ми сега крила.

 

От кожата си ще изляза.

От чакане ще се взривя.

Душата кръста ми беляза

и аз към бъдното вървя!

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??