13 нояб. 2014 г., 17:55

Към моята истинска Обич 

  Поэзия » Любовная
727 0 2

Събуждам се с въпросите „Защо?”

и отговор едва ли ще получа, 

а смътното предчувствие в мен стои

и пак с въпросите ме мъчи!!!

 

Нима си мислиш, че спестяваш ми тъга!?

Нима си мислиш, че ще мина като вятър!?

Защо ли ти до днес не си разбрал,

че ти си щастието в мен,

частицата живот останал!!!

 

Научи ме да виждам красота,

дори и там където не поглеждах.

Научи ме да чувам красота,

дори където всичко си мълчеше.

 

Научи ме какво е Любовта

от  нежна преданост на Обич изтъкана!!!

Научи ме да виждам в себе си това,

което никога не бях видяла!

© Инци Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря! Почти не публикувам вече, просто защото всичко е свързано със състоянието ми и все едно стоя гола пред всички.
  • Много хубав и влюбен стих!
Предложения
: ??:??