Късно е сега,
късно е за любовта,
късно е за думите изречени.
късно е, а аз не искам да тръгна.
Искам да остана тук и сега,
тук и във вечността.
Тука на пътя на край света,
на пътя с разпилените мечти,
на пътя на спомена за теб,
на пътя на моята мечта.
И ето, пролетта дойде,
времето тече
и аз вървя и вървя
към онзи път,
към онзи миг,
когато бяхме аз и ти.
© Галина Все права защищены