16.02.2008 г., 13:18 ч.

Късно е... 

  Поезия » Любовна
696 0 2
 

Късно е сега,

късно е за любовта,

късно е за думите изречени.

късно е, а аз не искам да тръгна.

Искам да остана  тук и сега,

тук и във вечността.

Тука на пътя на край света,

на пътя с разпилените мечти,

на пътя на спомена за теб,

на пътя на моята мечта.

И ето, пролетта дойде,

времето тече

и аз вървя и вървя

към онзи път,

към онзи миг,

когато бяхме аз и ти.

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тук във вечността...и почваш да описваш думата тук.Това ми хареса най-много...Благоря ти за коментара.Наистина ще помисля по този вчпрос.
  • Невероятно е! Но...никога не е късно...или поне така се твърди.
Предложения
: ??:??