23 сент. 2009 г., 12:58

Късно е 

  Поэзия
468 0 0

Отдавна знаех, че те обичам.

Късно разбрах, че си ме обичал.

Сега какво да направя?

На дърво обгорено приличам.

От огъня спасих само очите си –

друго не ми остана.

А сърцето ми – ритано куче,

ще може ли пак да обича?

© Ваня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??