Sep 23, 2009, 12:58 PM

Късно е 

  Poetry
469 0 0

Отдавна знаех, че те обичам.

Късно разбрах, че си ме обичал.

Сега какво да направя?

На дърво обгорено приличам.

От огъня спасих само очите си –

друго не ми остана.

А сърцето ми – ритано куче,

ще може ли пак да обича?

© Ваня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??