Отдавна знаех, че те обичам.
Късно разбрах, че си ме обичал.
Сега какво да направя?
На дърво обгорено приличам.
От огъня спасих само очите си –
друго не ми остана.
А сърцето ми – ритано куче,
ще може ли пак да обича?
© Ваня Todos los derechos reservados