28 июн. 2010 г., 17:28  

Късо съединение 

  Поэзия
879 0 17

 

 

 

 

 

илюзорни валежи

с ръкавици и грим

изучават копнежи

в тънкостенни игри

 

 

изтерзан от съмнения

всеки зов е погребан

не от липса на зрение

просто леко разсеян

 

 

през небета от киша

се стопява нощта

и резервно въздиша

ореол свобода

 

 

във дъждовната пауза

този зов продължи

полугласно да казва

после пак ще валим

 

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??