31 мая 2014 г., 12:31

Лакомо носле 

  Поэзия » Для детей
527 0 2

 

Днес похапвам си чернички!

Ако е с устенца само,

бузки сърдят се, ушички...

Пада лапане голямо

затова с какво ли не!?

И челце, и колене... –

никой няма да забравя.

Но и цял омацан, ето –

на мига си проличава,

че най-гладно е нослето.

Виж го как се откроява!

 

Честит 1-ви юни! :)

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??