5 июн. 2011 г., 12:50

Лава 

  Поэзия
648 0 13



Помисля ли те,

думите

като птици отлитат -

ставам безмълвна

и чиста като роса,

но изпълнена с лава,

на която е нужен поглед

или вятърков полъх,

за да лумне

в стихиен пожар.


 

 

 

© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??