15 апр. 2009 г., 10:36

Лава 

  Поэзия » Любовная
445 0 0

Ако огън ти беше -

бих скочил в най-страшната буря.

Ако можех,

от гърдите си бих те изтръгнал.

Но ти си невидима лава,

която там дълго ще пари...

© Иван Миланов Шопов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??