Apr 15, 2009, 10:36 AM

Лава 

  Poetry » Love
434 0 0

Ако огън ти беше -

бих скочил в най-страшната буря.

Ако можех,

от гърдите си бих те изтръгнал.

Но ти си невидима лава,

която там дълго ще пари...

© Иван Миланов Шопов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??