15.04.2009 г., 10:36 ч.

Лава 

  Поезия » Любовна
425 0 0

Ако огън ти беше -

бих скочил в най-страшната буря.

Ако можех,

от гърдите си бих те изтръгнал.

Но ти си невидима лава,

която там дълго ще пари...

© Иван Миланов Шопов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??