9 дек. 2012 г., 13:31

Лаври и сплетни 

  Поэзия » Гражданская
251 0 0

Ще влезем ли,

  ще влезем ли 

  във папките на времето?!

 Или пък ще изчезнеме

 като мираж...

 Или неникнещо

 и ялово ще ни остане семето...

 И този свят за нас 

  ще бъде камуфлаж...


Не съм се съблазнявал

 и не съм мечтал  от суета,

 след  време да ме окачат

 на знамената

 и да ме  развяват

 като иконата на Сатаната,

 във хубави

 и във размирни времена!
Бих искал  аз да съм   една сълза

  на любимата в очите,

 с която ще остана във  света...

 О,  знам, че и след мен

 ще  си е пак умерен климата,

 възторзи и  тъги

 в очите пак  ще има!

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??