11 мая 2017 г., 23:04

Лазарки 

  Поэзия » Другая
399 1 2

Красиви мънички лазарки,

и всичките са все другарки,

по село ходят ред по ред,

да има здраве, берекет,

Всеки яйца в кошничките им оставя,

със любов и радост благославя,

да бъдат весели, щастливи

и слушат песните им причудливи.

Че идат вече празници големи,

нека бъдем по-добри и малко по-смирени.

© Мария Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??