20 авг. 2007 г., 09:19

Лазур от дъга 

  Поэзия
574 0 2

Лазур от дъга

 

Сълзите ми отекват сред тътена на самотата

Капките в прозореца броят ритъма на жежки мисли

Жени с ефирен поглед прелитат в очите ми невиждащи

Сам съм сред писъците на тълпата

Жадуваща за секс

Непознаваща любов.

 

Крия мислите зад паравана на усмивката

Едва просмукала се през сивотата на деня

Моля небесата за капчица спомен

С лазур от отдавна изчезнала

Но всеизгаряща дъга

24.02.2004                             Николай Иванов

© Николай Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??