20 ago 2007, 9:19

Лазур от дъга 

  Poesía
577 0 2

Лазур от дъга

 

Сълзите ми отекват сред тътена на самотата

Капките в прозореца броят ритъма на жежки мисли

Жени с ефирен поглед прелитат в очите ми невиждащи

Сам съм сред писъците на тълпата

Жадуваща за секс

Непознаваща любов.

 

Крия мислите зад паравана на усмивката

Едва просмукала се през сивотата на деня

Моля небесата за капчица спомен

С лазур от отдавна изчезнала

Но всеизгаряща дъга

24.02.2004                             Николай Иванов

© Николай Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??