19 нояб. 2012 г., 21:32

Лед 

  Поэзия » Любовная
576 0 0
И понеже лед сковал е счупеното ми сърце, 
си нахлупвам черна шапка без красивото перце! 

Музиката тихо свири все един и същ рефрен,
как любов не се повтаря, но я чакаш всеки ден!
 
Бавно лягам във тревата, вдъхвам сутрешния бриз
и очаквам чудесата да се нижат низ след низ!
 

© Мата Хари Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??