28 мар. 2007 г., 17:05

Лед 

  Поэзия
619 0 1
Мисля си, че те обичам!
Не отричам, че съм влюбена в теб!
Но ти май още не разбираш,
че сърцето ми е вече лед.
Ти ме търсиш пак, но веч е късно -
друг е с мен и по-добре!
Но аз не ще те никога забравя
и ако в някой друг живот те срещна -
не се плаши - ще те позная!

© Елена Мирчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??