10 февр. 2009 г., 20:59

Леден полъх. 

  Поэзия » Другая
479 0 2

 

 

Леден полъх.

 

Смътен спомен предначертава бъдещето,

навявайки, че всичко е преднамерено настояще.

 

Неясна тревога превръща уплахата в тъжна замисленост,

далеч от умисъл и конкретни действия.

 

За какво ти е бъдеще,

когато няма сега,

за какво са ти думите,

без прегръдка, човещина.

 

 

 

 

© Братан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??