10.02.2009 г., 20:59 ч.

Леден полъх. 

  Поезия » Друга
477 0 2

 

 

Леден полъх.

 

Смътен спомен предначертава бъдещето,

навявайки, че всичко е преднамерено настояще.

 

Неясна тревога превръща уплахата в тъжна замисленост,

далеч от умисъл и конкретни действия.

 

За какво ти е бъдеще,

когато няма сега,

за какво са ти думите,

без прегръдка, човещина.

 

 

 

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??