30 мар. 2008 г., 19:34

Ледена приказка 

  Поэзия » Любовная
708 0 2
 

ЛЕДЕНА ПРИКАЗКА

 

Топло е навън,

но аз умирам от студ.

Стоя като пън,

не искам друг.

 

Обвито в лед

е моето сърце,

а навън е пег,

че чак ми се реве.

 

Моите сълзи

се превръщат в лед,

а студът пълзи

по тялото ми.

 

На лицето ми

вече няма усмивка,

неми са устата ми,

те са в почивка.

 

Не мога да ти кажа

спасяващото "СПРИ".

Сърцето ми заради теб

отново се заледи.

© Вероника Братанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??