Ледовит
Бялата кралица,
притихнала в снегопад,
уби един бездомник,
заспал на стар матрак.
Купете си обувки
резервен зимен чифт,
сипете си коняк
със пура диджестив.
Изплюй се в шепата
на стар алкохолик,
убий състраданието,
бъди хуманоид.
И няма грехове,
има капитал,
и няма брегове,
от бедност океан.
20.02.09
© Братан Все права защищены
Поздрав и прегръдка!!!