3 дек. 2008 г., 23:11

Лежа по гръб 

  Поэзия » Другая
2371 0 4

                                               ЛЕЖА ПО ГРЪБ

 

Лежа по гръб

и сякаш скована съм

във гроба на собственото си униние.

 

Лежа по гръб.

Някой да ме отнесе!

Скръстила ръце отпред,

вече съм готова за опятие.

 

Глупост и прекoмерна лудост

е това мойто самопогребение.

Тъп венец на мойто отчаяние!

Покоя предпочитам

пред безсмислена борба.

 

Но аз ще намеря ров навън,

 и макар да не успея,

сама няма да се погреба!                       

© Мирослава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??