12 июн. 2010 г., 19:33

Лек против теб 

  Поэзия
404 0 0

Ти ме нарани - плача, не сънувам,

само боледувам.

 

Ти сърцето ми разби,

изпълни го със сълзи.

Искам лек против теб...

 

Смъртта дали ще бъде лек?

С теб бях човек,ти си зараза.

                            До Края!

© Гери Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??