Jun 12, 2010, 7:33 PM

Лек против теб 

  Poetry
405 0 0

Ти ме нарани - плача, не сънувам,

само боледувам.

 

Ти сърцето ми разби,

изпълни го със сълзи.

Искам лек против теб...

 

Смъртта дали ще бъде лек?

С теб бях човек,ти си зараза.

                            До Края!

© Гери All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??