22 мая 2013 г., 10:57

Лека нощ(ница) 

  Поэзия » Любовная
587 0 3

Лека нощница,

а в нея лека жена.

Нощницата не крие нищо,

жената също.

Всичко е на показ.

Красиви са и двете

и са почти за без пари.

И като приключиш 

с леката жена,

ела при мен да ти пожелая

лека нощ.

© Нелина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??