13 авг. 2008 г., 07:24

Лека нощ, сълзице моя! 

  Поэзия
1020 0 15

 

 

 

Лека нощ, сълзице моя...

Лека нощ!

Тъй мътна си

и неспокойна

тази нощ...

Събрала си гнева

безмълвен...

Поспри, горчива,

с мъжка невярност

се свиква,

в това е женската сила!

Ще те изплача  утре -

по светло,

ще бъдеш красива!

За да се влюби в тебе небето.

Тогава ще бъда щастлива!

 

 

 

 

© Неделина Кабаиванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??