Лека нощ, сълзице моя...
Лека нощ!
Тъй мътна си
и неспокойна
тази нощ...
Събрала си гнева
безмълвен...
Поспри, горчива,
с мъжка невярност
се свиква,
в това е женската сила!
Ще те изплача утре -
по светло,
ще бъдеш красива!
За да се влюби в тебе небето.
Тогава ще бъда щастлива!
© Неделина Кабаиванова Всички права запазени