19 мар. 2013 г., 21:09

Леко еротично 

  Поэзия » Любовная
1129 0 6

     Леко еротично

 

Очи не бързай да затваряш,

ти сън, умора прогони,

ухайна си и толкоз хубава...

Сега не бива да се спи.

 

Жаравата е тъй гореща,

пожарът в мене погаси,

така настръхнала си цялата...

Сега е лудост да се спи.

 

Чудесно време за обичане,

навън не спира да вали,

та стоновете кой ще чуе?

Страстта на воля покажи.

 

Нощта е точно като другите,

греха така и ще го сторим,

не сме от вчера с тебе блудници,

кога ли прошка ще измолим.

 

Защо душа така разкривам,

защо ги шепна тез слова,

понякога съвсем забравям,

че ти си моята Жена.

 

© Савар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??