14 янв. 2012 г., 13:24

Лепя пластмасовата роза със секундно лепило 

  Поэзия » Любовная
1041 0 3

Лепя пластмасовата роза със секундно лепило.

Мразя рози, но ти не знаеш,
никога не си ме питал.

Нали всички жени би трябвало да обичат
рози
и
бебета
и
разходки по главната ръка за ръка.

Ти ми даде букета
и каза,
че ще ме обичаш, 
докато не увехне и последната,
пластмасовата,
роза.

А тази сутрин,
като се събудих,
видях под вазата
листо.

Пластмасово.
 
 Лепя пластмасовата роза със секундно лепило.

Мислите ли, че е измама?


Защо влюбените си подаряват рози? Изкуствени, гримирани, напудрени, поливани с химически торове и с отрязани бодли.
Не е ли ужасен символ на една връзка?

© Скреж Постъклото Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Това ми харесва
  • и аз не съм имал досег със заскрежени стъкла,но с татуирани по тях от студа рози съм имал...
  • От сърце желая истинска роза.Изкуствените са за други души, не като твоята.Късмет!
Предложения
: ??:??