17 февр. 2015 г., 11:35

Лесен въпрос 

  Поэзия
325 0 1

Мамо, тези снежинки

откъде са долетели?

И защо така се въртят,

сякаш че са полудели?

 

Мамо, а защо на Снежко

носът е червен?

Дали защото стои

навънка цял ден?

 

Мамо, а защо шейната

бързо се пързаля

и все ù се иска

в снега да ме търкаля?

 

Мамо, а защо щом падна,

към мен бързо тичаш?

Но това и сам го зная –

много, много ме обичаш.

© Лиляна Стаматова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??