29 июн. 2010 г., 13:57

Летен дъжд 

  Поэзия » Любовная
560 0 2

Като летен дъжд

пристигна изведнъж.

Любовна буря се изви,

превзе душата ми,

сърцето клето...

И ето, слънце пак изгря

и моята душа

със твоята се сля!

Ти, слънце мое,

продължаваш да ме грееш

и нежно да се смееш,

любовна песен

да ми пееш!

Облъчваш моята снага

със мъжка топлина,

със топла длан ме галиш

и буен огън в мене палиш...

© Снежана Терзиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??