1 окт. 2010 г., 12:32

Летен спомен 

  Поэзия » Любовная
672 0 2

Ще пусна водата – свежа и хладка,

като глътка въздух в горещия ден,

да погали нежно кожата ми гладка

и да отмие всичко от мен.

Слънчеви лъчи и мокрият пясък оставят

златни следи по шоколадовата кожа.

Тръгват си от мен, но аз не страдам –

за летен спомен в душата ще ги сложа.

Чисто е вече, и няма даже следа

от нашето лято – горещо и диво.

Но знам - не ще отмие никоя вода

от мен твоите пясъчни целувки...

 

 

© Зорница Събева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Харесах! Поздрави!
  • Защо не смениш началото на "Ще дам на водата.." ?
Предложения
: ??:??