17 сент. 2015 г., 22:42

Летни цветя 

  Поэзия » Любовная
258 0 0

Като летни цветя

прекрасна е тя.

И като ангел е чиста

и е като слънцето лъчиста.

И, макар че само е мечта,

в душата ми ме озари красота.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??